VIAŢA DE ZI CU ZI

Sezonul slăbirilor bate la ușă, pregătirea

Gata, acum că am terminat, am văzut pe Facebook ouăle și cozonacii tuturor românilor care se respectă încep timid, timid pregătirile pentru 1 Mai și sezonul estival. Și da, ați ghicit, încep curele de slăbire și dietele care vor fi ulterior urmate de pozele în costum de baie pentru a avea dovada vie a eficienței acestor cure.

Deja am găsit în fluxul de știri, light ce-i drept, printre cafelele de dimineață, poze cu animăluțe somnoroase și mic dejun, câte un îndemn la slăbit pentru a arăta cât mai bine pe plajă. Adică lucrurile au un obiectiv cât se poate de clar, acela de a intra în costumul de baie de anul trecut sau măcar dezbrăcarea pe plajă să nu fie letală pentru retina muritorului de rând. Da, dă-l naibii de trai sănătos, de grija sănătății pe termen lung, căci cui îi pasă? Dacă arătăm bine pe plajă, inima să se descurce singură să respire în grăsime restul de 9 luni pe an! Până la urmă este jobul ei, viața e grea și habar nu are ce greu este să te așezi la masă în septembrie și să te ridici prin aprilie-mai.

Curele așa cum vă imaginați sunt una mai promițătoare decât celaltă, ba la unele este suficient să citești ce scrie acolo în timp ce tu te delectezi cu un hamburger și o cola…light și deja simți că începi să slăbești. Nu e nevoie de niciun efort atâta timp cât trimiți niște bani la un nutriționist care va merge la sală pentru tine, va mânca sănătos pentru tine și la sfârșit îți va trimite o poză cu corpul lui de invidiat, corp pe care poți să-l pui pe Facebook după ce înlocuiești fața lui cu a ta.

Dacă totuți vrei să faci ceva există curele de detoxifiere, am primit deja trei în email azi de dimineață, care garantează că sirena va fi o grasă obosită și anostă pe lângă tine. Bine, nu zice nimeni de tonele de fructoză din fructe și din morcovi că oricum n-ar fi credibil. Știm cu toții foarte bine că fructele detoxifică organismul și sunt o mâncare sănătoasă doar că glanda noastră aia nesimțită, insistă să depună pe șolduri cele 200 tone fructoză provenită din kilogramul ăla de kiwi!

Eu abia aștept să văd share peste share la curele cu bicarbonat, aer de china, radacina de trei frati pătati, suc de ciubotica cucului și evident curele pentru obrajoarele fine care vor fi cu pește virgin de apă dulce, caracatiță pescuită cu vorba bună de la fix 450,23 m adâncime, avocado cules după un vânt și-o ploaie și fasole culeasă din vrejul lui Jack.

Așa că pe locuri, fiți gata, start la cure de slăbire că vine vara și ne prinde cu șunculița la vedere 😛

Woman Measuring Waist

Sursa foto:  shutterstock.com

 

Lasă un răspuns