VIAŢA DE ZI CU ZI

Ce fac bărbații când iubesc

Eu am mai spus și de ce citesc d-aia văd că am dreptate, bărbatul e sensibil. Domne da nu așa că plânge când dă Steluța gol și câștigă campionatul pe sate sau când a plecat prietenul coaie în armată, el e sensibil din suflet, din sentimente. Și în sensibilitatea asta a lui singurul scop pe care-l are este să o facă pe iubi fericită, ca să moară toate fraierele ei de prietene că n-au norocul ei.

Da nu așa, oleacă fericită, nuuu, extaz domne, vrea să vadă femeia cum îl roagă într-o zi să se mai poarte și el urât că ea nu mai face față la atâta fericire, o dor fălcile de cât zâmbește toată ziua, i s-a întins pielea pe față și nu mai are de ce să meargă cu fetele să facă un botox și riscă și un diabet de atâta dulcegărie.

Am găsit acest articol despre cum arată bărbatul care te iubește pe viață și de când l-am citit am lacrimi în ochi.. Pe bune, atâtea calitâți într-o ființă umană, care mai e și bărbat, n-am văzut nici măcar în cărți și-n filme. Așa că luați o bucată de hârtie și trecți la bifat. Și dacă amărâtul nu are 10 pe linie, băgați divorț că sigur e unu iubitor acolo care abia așteaptă să audă cât ești tu de supărată că alea la salon nu mai au ojă corai, ba nu doarme o noapte întreaga de grija asta, chiar dacă el tocmai a aflat că au aterizat extratereștrii sau că sondele de petrol i-au secat.

În plus nu contează că tu miroși a sarmale și ai părul pus pe bigudiuri, un halat rămas de la bunica și niște unghii tăiate cu toporișca, el te vede Angelina și îți arată cât poate el de imprevizibil chestia asta, așa de imprevizibil că nici nu te prinzi. Și asta pentru că e deștept și pe deasupra și inteligent. Adică ați dat lovitura, e ca la șampoane, 2 în 1.

Șii, ca să fiți copleșite cu adevărat de norocul ce a dat peste voi, ăsta își recunoaște greșelile și nu evită problemele. Mie deja îmi sună oleacă a femeie, dar parcă poți să știi? Or fi și bărbați care nu fug deși cred că îi găsim doar împăiați la muzeu.

Eu însă după ce am citit articolul ăsta am un nou scop în viață. Vreau și io să-l cunosc pe ăla care spală vasele și duce gunoiul din proprie inițiativă, nu ptr că se încadrează în ăia 0,008% bărbați obsesivo-compulsivi și maniaci cu curățenia, doar așa ca să o facă pe iubi să zâmbească (articolul nu precizează dacă nu cumva e vorba doar de băgat vasele în mașina de spălat). Nu, nu vreau să-l iau de bărbat că mie îmi place să mai las gunoiul nedus câte două trei zile ca să nu uit că am mâncat carne. Nu cred că găsesc mai mult de unu așa că îi fac icoană, pun și foiță de aur pe ea nu mă zgărcesc, și mă inchin la ea ca la moaște. Na, că bună idee mi-a venit, fac afacere: cine pune mâna pe icoană găsește bărbat care va spăla veșnic vasele 🙂

el la vase

Sursa foto:shutterstock.com

2 gânduri despre „Ce fac bărbații când iubesc

Lasă un răspuns