GÂNDURI BLONDE

Astăzi este ziua lui Chuck!

Nu știu dacă știați dar astăzi este ziua lui Cuck Norris. Zice la catastife că implinește 77 de ani dar asta e așa doar vărsta de scena, 77 de ani de ultima dată când a dormit cu perna sub cuțit, pentru că în realitate nimeni nu știe vărsta lui , nici măcar el. Dacă nu știați că astăzi este ziua lui este cam nasol pentru că vă va căuta și, dacă vă lasă în viață ,vă va întipări ziua lui în memorie într-un mod neplăcut. Știți vorba aceea, cum să îți aduci aminte ziua soției? O uiți o dată! :P. Așa e și cu el.

Prima dată când l-am văzut eu pe Chuck, în film că doar live știți că e invizibil, a fost prin 1900 toamna când au luat ai mei TV color. Da, vestitul telecolor, luat cu meeeegaaa pile. Cred că au promis ai mei jumătate de împărăție și fata cea mare de soție pentru televizorul ăla sau măcar un rinichi. Ei și a venit TV-ul acasă, l-a montat tata, a urcat cu doi prieteni de încredere pe bloc (unii pe care nu trebuia să-i omoare după ce aflau că avem TV color și video) si a început fixarea antenei. Că na tv-ul color prindea altfel programele nu ca ăla alb negru și trebuia rotită antena. Vă mai aduceți aminte cum urcau bărbații pe bloc și urlau să fixeze antena? Mai la stângaaa, stop, stop las-o așa, ce faci gogule iar ai respirat că are purici.

Buun și vine seara și ne uităm toată familia la noul TV, până seara oricum era pe post de mobilă că aveam emisiune de la 7 doar, și am avut marele noroc să fie un film. Na și filmul a fost cu Chuck Norris care se bătea cu unii, mă rog îi bătea, și salva o fermă de pepeni. Moamă da ce pepeni erau în filmul ăla, îmi plouă în gură și acu când îmi aduc aminte (atunci eram prin clasa a cincea). După ce îi bate bine wăkă polițist texan, nu rămâne cu fata cum vă gândeați ci ea rămâne cu ferma de pepeni și cu inima frântă că doar știm că nu exista femei lesbiene ci femei care nu l-au întâlnit pe Chuck Norris.

După filmul acesta m-am îndrăgostit de el, mai corect spus a băgat spaima în mine, și l-am tot văzut și în alte filme, că doar v-am spus că eram burghezi și aveam video, ascuns sub un mileu să nu se prindă cine venea în vizită și să-i toarne pe-ai mei la poliție că umblau cu unealta diavolului capitalistă. La vremea aia erau la mare căutare filmele de acțiune cu Chuck și cu Bruce Lee și filmele de casă. Dar dacă aveai filme de acțiune acasă erai cam idolul clasei, că deși părinții ascundeau videoul noi ne lăudam ca proștii unii la alții 🙂

Dar din vremurile acelea am înțeles cine este Chuck Norris și vă las și vouă aici cele mai însemnate fapte despre el:

Dimineaţa, soarele îi bate în geam lui Chuck Norris ca să ceară voie să răsară

Chuck Norris poate să aplaude cu o singură mână.  Chuck Norris poate să dea foc la furnici cu lupa. Noaptea! Chuck Norris s-a născut într-o cabană construită de el

Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca chiar şi cancerul… păcat că nu a plâns niciodată

Chuck Norris este atât de rapid încât lumina nu îl poate găsi. Când Chuck Norris intră într-o încăpere nu aprinde lumina, ci stinge întunericul.

Atunci când Alexander Bell a inventat telefonul avea 3 apeluri nepreluate de la Chuck Norris.. Chuck Norris a murit acum 20 de ani, dar Moartea nu a avut încă curajul să îi spună.. Chuck Norris a fost deja pe Marte. De aceea nu este nicio urmă de viață acolo.

Chuck Norris a numărat până la infinit, de două ori. Chuck Norris poate să trântească o ușă rotativă. Chuck Norris nu o să aibă niciodată atac de cord. Inima lui nu este atât de fraieră să îl atace.

Chuck Norris a fost mușcat o dată de un șarpe cu clopoței. După 3 zile de durere și agonie….șarpele a murit. Chuck Norris a aruncat o dată o grenadă, care a omorât instant 50 de oameni. Apoi a explodat. Chuck Norris face focul cu două cuburi de gheață.

Chuck Norris nu poartă ceas. El decide cât este ceasul. A fi sau a nu fi? Răspunsul este Chuck Norris

Pentru cei care nu știu cine este Chuck nu încercați să-l căutați pe google pentru că nu veți primi niciun rezultat. You don`t find Chuck Norris , he finds you :P.

Acum dacă vreți să-i trimiteți un mesaj cu La Mulți Ani, și bine ar fi să o faceți, îl găsiți la adresa yahoo@chucknorris.com

chuck_2.jpg

Sursa foto:pinterest.com

Lasă un răspuns