GÂNDURI BLONDE

Afacerile se fac la film

Locuiesc în sectorul 5 na, mi-am făcut-o cu mâna mea nu e nimeni vinovat dar mai sunt și oameni educați pe aici, rar ce-i drept (încă aștept și mai sper să se mute vecinul de la 8 care își spală covorul pe scara blocului) dar mai sunt, că doar locuim în partea aia care e aproape de cotroceni, deși n-am o părere fabuloasă despre locatarii din ultimii 20 de ani de la cotroceni. Prin urmare mall-ul nostru cel de toate zilele este Afi și din când în când mai mergem la un film, majoritatea de copii

La film, te duci ca să te relaxezi nu, chiar dacă te duci cu copilul. Să te simți bine, să te transpui într-o altă lume care să-ți dea o stare de bine sau te duci că vrei filme horror, sau să te pupi cu iubita sau mai știu eu ce-ți palce. Oricum ar fi, te duci ca să te destinzi, să te simți bine 2 ore. Mai ales când ești la filme de copii. Se presupune că ai venit să petreci ceva timp cu copilul nu? Recunosc unele filme sunt foooooooooarte proaste, sau am devenit eu mai deșteaptă sau mai cârcotașă :P, și cu copilul trebuie să suferi până la sfârșit nu te poți ridica să pleci, așa că mai butonez și eu telefonul, dar un ochi arunc și la ecran că oricum la ieșirea din sala de film primesc testare de la ăla micu`.

Na păi și atunci de ce stai și vorbești la telefon, cam tot filmul așa? Dacă ești atââât de coupat și au venit vapoarele în port și nu pot fără tine, nu mai bine ieși tu oleacă și te duci să-ți faci treaba? Sau și mai bine amâni filmul pentru când nu te vor mai presa afacerile așa de tare?  Eu am observat să știți că afacerile se fac la film. Deci dacă n-ai intrat la film și nu ești în miezul acțiunii nu apare domne` oportunitatea aia fabuloasă care să te ducă pe culmi de succes. Chiar mor de ciudă pe mine, că poate am ratat șansa vieții făcând pe prețioasa și crezând că așa e civilzat să dau telefonul pe mute la film. O fraieră! Cine știe unde eram acum dacă răspundeam.

A, și nu răspunzi oricum ci tare! Să știe toată sala că ești om de afaceri important, că pe lângă tine Trump ăla e un biet vânzător de tarabă. Și vorbești cam jumate de film, după care începi să-i întrebi pe ăia care sunt cu tine ce s-a mai întâmplat cât tu ai rezolvat economia globală. Evident că tu întrebi cu voce câââât mai ridicată că nesimțiții ăia de la cinematografe dau sonorul de să-ți spargă urechile, n-au pic de considerație pentru cei care vin să-și facă și ei afacerile la film.

Dacă să zicem însă ai marele noroc și s-au aliniat planetele și nu are nimeni nimic grandios de rezolvat în alea două ore, tot se găsesc niște unii care  să vorbească tare eventual să explice tot filmul. Știu că nu trebuie să fim răi dar dacă ai venit la filmu cu unul/una care nu reușește să citească sau să priceapă, ce șanse sunt să țină pasul cu ce îi spui tu? Nu mai bine vezi tu filmul în liniște și pe urmă îl/o inviți la o șaorma și i-l povestești? Da, da ”ăla mare cu respirația grea era ta-su”!!!!

Eu o să propun o nouă materie la școală: cum să ne comportăm la film căci la filmele de copii e și mai acută lipsa de civilizație când copilul își exprimă cu voce fooooarte tare emoțiile tot filmul iar părinții nu zic nimic.

cinema

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns