VIAŢA DE ZI CU ZI

Un nou sport extrem pentru corporatiști

Nu vă luați după titlu, nu este nimeni exclus de la acest sport, dar în general corporatiștii sunt cei care se aruncă precum ulii pe orice sport nou și cu cât mai extrem cu atât mai bine. Pentru că ei simt nevoia să alunge tensiunea acumulată în ședințe, power point-uri și excel-uri și sunt de asemenea gata să plătească oricât pentru starea de zenificare.

Ei și na cum am plecat de la nevoia consumatorului și mi-a venit ideea de afaceri care mă va face un fel de Bill Gates. Deci fiți atenți. Pentru amatorii de senzații tari închiriez mașină vintage, all road,  diesel, de dimensiuni pantagruelice (e cam cât un iaht) și cu numere de Vrancea pentru plimbare prin București (pentru merituoși se închiriază și pentru drumuri mai lungi)

Recomandarea este să o închiriați fie dimineața de vreme la ora 08:00 sau pe la 17:00. Traseele cele mai bune pentru o astfel de aventură sunt: intersecția de la răzoare, pantelimon, drumul taberei, DN1, centura și piața sudului. Pentru cei care chiar vor să trăiască hard core, îi sfătuiesc să ducă și copilul la școală, dar numai dacă e o școală privată unde copiii de obicei vin cu rable de tipul: GL, X6. Panamera, Rover sau să meargă pe rutaȘ drumul taberei – titan- băneasa.

Este adevărat că aveți nevoie de mușchi…aaaa servo mușchi și ceva calități de șofer pentru că bolidul este extrem de nervos. Fără să vă dați seama riscați să vă luați la întrecere cu orice Tico, pentru că da, scoate fiara din tine mașina asta.  Este întreținută impecabil, motorul toarce, mă rog ceva acolo toarce și atinge suta în 13 minute. Femeile blonde au prioritate, da știu viața de nedreaptă, și exclus provincia 😛 Și uitasem, înscrierile încep după terminarea vacanței școlare  chiar dacă ratez zăpada asta fenomenală :). Grăbiți-vă, locuri limitateold-car_2

Sursa foto:citroen.com

 

Lasă un răspuns