VIAŢA DE ZI CU ZI

Pentru cei care ați deschis televizoarele mai tărziu, a fost război!

Pentru cei care au fost astăzi la servici și nu au avut timp să se uite la televizor am o veste: aseară în Piața Victoriei a fost război civil!

Na, aseară m-am uitat și eu la televizor, pe rând la toate televiziunile de știri, până târziu în noapte și n-am văzut niciun război civil. Am văzut este adevărat, un grup de hooligans (suporteri sau nu este irelevant) care s-au crezut zmeii zmeilor și s-au apucat să se bată cu jandarmii. Bon, oamenii care protestau pașnic, s-au dezis repede de purtătorii de adrenalină bătăușă și i-au lăsat să-și ia singuri bine meritatul onor al jandarmeriei.

Recunosc pe la ora 01 noaptea m-am culcat, dar din ce arătau ăștia la TV se cam dusese adrenalina. Dimineață când m-am trezit, ca orice om normal am dat drumul la știri și…..surpriză! Pe Antena 3 am aflat că aseară în piață a fost război civil. Și dăi imagini montate de ziceai că e Bobâlna acolo și muzică de te simțeai ca-n gladiatorul și titluri care mai de care mai aducătoare de infarct.  Am sunat câțiva prieteni, mi-am făcut o cafea să mă trezesc zic poate visez, m-am mai uitat și la alte televiziuni și nimic.

Deci cei care ați fost aseară în piață lămuriți-mă și pe mine, ați fost la război și mie nu mi-ați zis? Am și eu o vărstă nu mai rezist la șocuri d-astea, plus dacă a fost război, să o sun și eu pe mamaie să-i spun că a trăit trei războaie! Sau din celulă de la domnu` Voiculescu s-o fi văzut război?

razboi

Sursa foto: pbs.com

Lasă un răspuns