VIAŢA DE ZI CU ZI

Trebuie să recunosc, am un fetiș

Da, uite recunosc cinstit și cu mâna pe inimă că am un  fetiș – mă atrag proștii ceva de speriat. Știți cum trage peștele la momeală? Așa și eu când simt de la distanță miros de prost, mă arunc pe pradă pur și simplu. Zilele acestea sunt Zen, dar foarte zen, atât de zen încât îmi fac timp să-i spun prostului că e prost 🙂 și dacă tot am timp liber m-am gândit să-i ajut să se dezvolte personal.

Și mi-am luat ca target vânzătorii de la Mall. Am un dar anume care mă face să nimeresc doar magazinele în care IQ sub 85 a fost criteriu la angajare și evident este însoțit de stima de sine de rigoare căci vorba aceea : prostul nu râde, se supără! Până acum veneam în contact cu ei seara sau în zilele aglomerate de weekend și încercam să le înțeleg sila și scârba cu care tratau un client sau incapacitatea de vorbi corect limba română (dacă aș fi șefă n-aș angaja niciunul fără să dea probă de gramatică :P).

Ei acum mă duc la mall la 10, când se deschide adică, pentru că-mi place singurătatea la magazin și am vrut să experimentez cum e să ai toaaaatăăă atenția vânzătorilor, mai ales când îi iei proaspăt odihniți nu după o zi de muncă. În primul rând e nașpa cu parcarea. Eu nu înțeleg chiar nu mai muncește nimeni în țara asta? Că parcarea la mall e full la ora deschiderii. Prima zi m-am bucurat, am crezut că e zi de mega reduceri sau gratuități ceva și mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap și am ajuns ca blonda la chilipiruri. Aș, de unde, cafenelele sunt pline, Mac-ul e luat cu asalt și la fel și magazinele. Peste tot e plin și nu cred că-s fete și băieți care au stat toată noaptea la bibliotecă sau au urnarit bursele și acu au venit să se revigoreze cu o cafea.

Dar să ne întoarcem la pasiunea mea, vânzătorii care de la prima oră te tratează cu dispreț. Adică tu chiar n-ai treabă acasă? Ce te-a apucat de vii la mall cu noaptea în cap? N-ai și tu servici ceva? Lasă-i și pe vânzători să-și revină, să stea și ei două trei ore la cafea întâi. Tu chiar nu realizezi ce inuman este să începi munca la 10 dimineața??!!! Dacă ești d-ăla rău și cu suflet mic și hain îi mai și întrebi ceva. Adică, hellooo, cum mă întrebi cât costă? Păi nu vezi eticheta? De ce crezi că am pus-o acolo? Dacă nu vezi, stai acasă nu veni la mall să ne asaltezi cu întrebările tale absurde! Ceee? Vrei să mai și încerci mai multe modele? Adică să mă duc în spate? Băi da chiar ai tupeu.

Ieri la H&M mi-am exersat răbdarea cu un băiețel pe la vreo douăj de ani. După 10 minute de așteptare (cronometrat pe ceas) a catadicsit să vină la casă unde aproape că mi-a smuls hainele din mână și cu un dispreț ieșit din comun m-a informat: ”face decât 90 RON”. Am uita să precizez că era îmbrăcat cu niște blugi care aveau turul la genunchi și o cămașă legată nonșalant peste ceea ce ar fi trebuit să fie talie. Normal, cum vă inchipuiți el se credea un mare fucker. Ei și exact acest vis al lui de mare taur l-am exploatat. Am vrut să-l ajut să se  dezvolte și să-și trăiască visul. După ce mi-am cerut scuze că l-am deranjat din somnul de la servici, dar chiar îmi trebuiau hainele alea, pe cuvânt nu sunt lipistă de caracter, am scos o bucată de hărtie și un pix și i-am explicat că în calitatea lui de mare șmecher , ar trebui să mai studieze puțin limba română. Nu mult , că noțiunile de bază le are, ci doar așa să se mai rafineze puțin căci

  • presupun că visul tău e să ”fi futut” nu ”să fii futut”. deși chiloțeii ăia jegoși lăsați le vedere transmit indicii derutante despre orientările tale sexuale. 

La plecare i-am zis că eu trec zilnic pe acolo și dacă mai vrea detalii îi mai ofer. Moaca lui, neprețuită. Pe toate celelalte le-am luat cu Visa 😛  Mă mai duc la Mall, am un nou scop în viață :)))))

opossums

Sursa foto:youtube.com

Lasă un răspuns