VIAŢA DE ZI CU ZI

Cum Să Rămâi În Formă Stând În Casă

Dacă tot  a venit zăpada și poate nu aveți chef să ieșiți afară, unde să încercați identficarea mormanului sub care se află mașina din dotare, dar vreți să vă mențineți în formă, se poate și în casă.

O să vă dau vestea asta încet, cu atenție ca pe siteurile alea care te amenință că-ți vor spune ceva cutremurător, fără de care viața ta a fost anostă până acum. Așadar:

Dacă citiți până la capăt, viața voastră se va schimba. Pentru că răspunsul este chiar aici, la un pas de voi. Este secretul pe cate l-ați căutat întotdeauna, un secret care este atât de cunoscut iar cei care-l dețin n-au vrut să vi-l împărtășească. Deși am investit multă muncă în cercetare eu o să vă spun gratuit acest mare secret pe care il dețin toate vedetele
Sunteți pregătiți?

Păi cum să vă spun…..n-am nici cea mai vagă idee. Dar dacă aflați, vă rog să-mi spuneți și mie :P.

Dar…sunt lucruri pe care trebuie să încetați să le mai faceți pentru că vă dăunează grav formei fizice:

  • imediat încetați orice activitate similară cu spălatul vaselor, mai puțin apăsatul pe buton la mașina de spălat vase . Știu, o să mă întrebați cum rămâne cu studiile care spun că spălatul vaselor crește sânii și slăbește talia. Păi când am aflat m-am dus la toți vecinii, 8 etaje și 3 apartamente pe etaj…..am avut ceva de spălat. M-am ales cu ceva: oja stricată pe unghii și o durere îngrozitoare de spate, și nu , nu pentru că brusc mi s-au făcut sânii cupa DD și mă trăgeau spre chiuvetă.
  •  lăsați zăpada să se topească singură sau dacă credeți că aveți viață lungă, așteptați să rezolve primăria. Știați că deszăpezitul arde calorii. Greșit. Utilizați doar dacă n-aveți de alescă de, astea sunt avantajele de femeie singură. În afară de incapacitatea de a ridica mâinile să vă luați un pahar cu apă, nu veți obține nimic, mai ales dacă asezonați acest sport cu vin fiert pentru a vă reveni după exercițiul fizic.
  • sub nicio formă nu gătiți. Se zice că o astfel de activitate arde 300-400 de calorii. Dar este o chestie inventată de bărbați care au găsit cum să umble la sensibilitatea partenerei și să o trimită mai pe lângă cuptor.
  • statul pe fotoliu cu telecomanda în mână. E adevărat că mult timp a fost considerat sportul rege pentru antrenarea bicepșilor. Eu sunt dreptace și n-am vrut să-mi dezvolt doar un braț așa că am dat drumul la zapping când cu stânga când cu dreapta și……. nada. Doar mi s-a rupt o unghie

Cercetătorii britanici au descoperit o singură activitate de casă care ar putea avea beneficii pentru sanătate…..sexul. Cică arde tot atâtea calorii cat îndepărtatul zăpezii, și cum la noi e zăpadă doar vreo lună pe an, eu zic să nu va riscați să ajungeți obezi. Asta dacă nu plănuiți să vă mutați în Canada, unde am auzit că snow removal e sport național cu șanse majore de a deveni olimpic.

Dacă tot vreți să ieșiți din casă mergeți la shopping, se spune că 20 de minute de mers prin magazine consumă 50 de calorii :P. De bani nu pomenește nimeni nimic 🙂

img_3101

Sursa foto:gymaholic.com

Lasă un răspuns