GÂNDURI BLONDE

Rezoluții Pentru 2017

Sigur ați văzut Jurnalul lui Bridget Jones și rezoluțiile ei la sfărșitul fiecărui an. De cîțiva ani am luat și eu moda asta și-mi fac bilanțul la sfârșit de an și rezoluțiile pentru anul ce urmează, ba mi-am luat și un caiet special ca să urmăresc de la un an la altul ce fac și ce-mi propun (fată organizată :P). Anul acesta m-am apucat din timp să-mi scriu rezoluțiile, nu de alta dar să pot să le mai ajustez pe măsură ce mă apropii de ziua de 31.

new-year

Pentru 2017 vreau să-mi propun lucruri diferite, nu chestiile tipice: nu îmi propun să slăbesc, am mai încercat chestia asta dar eu am fost varză la matematică și încă mai încurc plus cu minus deci nu mă risc; nu vreau să mă las de băutură, căci d-abia m-am apucat anul acesta și eu sunt genul ambițios care pune pasiune în tot ce face și vreau să ating performanța, iar cu băutura i`m not there yet :), plus că face sor-mea un vine fiert….mmmm ; nu vreau să fac mai mult sport, căci la mine sportul favorit e shoppingul și mai mult înseamnă faliment și nici nu-mi propun să mă las de fumat că nu m-am apucat încă.

Anul acesta vreau să-mi fac niște rezoluții cool, de care să mă și pot ține.

  1. mi-am propus să nu mă mai enervez, pe bune. Stați nuuu, nu e motiv de panică pentru cei care mă cunosc. Voi continua să fiu un Chihuahua nervos și isteric căruia îi pulsează jugulara și începe să latre la cel mai mic miros de om. Rezoluția este să nu mă mai enervez la volan. Îi voi ignora pe cei care claxonează din clipa când s-a făcut verde la semafor și pe cei care cred că eu în intersecție sunt pe post de ornament și este obligația lor sacră să mă depășească pe contrasens. Acum nu știu exact dacă reușesc chestia asta tot anul, probabil că prin martie mă voi decompensa, dar măcar mi-am propus
  2. să spun oamenilor în față ce cred despre ei. Gata, no more bullshit. 13 ani de corporație, din care câțiva ani buni pe vânzări mi-au schimbat ADN-ul și mi-au băgat în sânge chestia asta cu corectitudinea politică și cu clientul are întotdeauna dreptate. Adică, te iau așa pe după vișin și-ți spun că tu cam bați câmpii, te iau cu feedback constructiv, cu pozitiv, pe urmă cu rahaturi de dezvoltare personală, etc și dacă tu nu și nu, te las în pace. No, mi-a ajuns. Gata.  S-a terminat cu ”can I help you”, și îl înlocuiesc cu ”ce pana mea vrei”! Ești fraier, mă enervezi și mă jignești, îți spun frumos și pe direct ce cred despre tine și rahaturile tale și că nu tolerez așa ceva. Prea puțin îmi pasă cine este posesorul limbajului de ferentari și al fițelor și îl taxez mai ceva ca pe biletul de tramvai. Cu cei care mi-s dragi vreau să mă port mai frumos și să le spun mai des că mi-s dragi
  3. să-mi țin promisiunea de a citi cele 25 de cărți până în octombrie. Sunt puțin rămasă în urmă dar sigur recuperez.
  4. să-mi petrec mai mult timp cu prietenii, căci serviciul și problemele lui vor fi tot acolo, dar prietenii poate nu. Plus că nu vreau să ajung ca fraierul ăla din reclama de la nurofen și să contez la servici doar dacă repar xeroxul. Vreau să stau mai mult pe lângă oamenii ăia veseli care au o glumă bună la purtător în orice situație și să mă mai văd prin 2025 cu ăia de profesie purtători de băț în fund (cică prin 2025 îmi iese și neptun din casa scorțoșeniei, deci numa bine).
  5. să nu mai arunc mâncare și da, exact din cauză că unii abia au ce pune pe masă și eu arunc tone de mâncare la gunoi. Nu, nu o să aibă ei mai mult dacă nu arunc eu, dar cel puțin simt eu că apreciez cât de norocosă sunt
  6. să mă bucur de tot ce am. Dar nu așa declarativ cu un zâmbet șăgalnic în colțul gurii, ci din tot sufletul. Să râd până îmi dau lacrimile de câte ori am ocazia, sau chiar fără ocazie (mda, asta presupune și puțin alcool, dar hei n-am scos bătura din programul de revelion). Să mă trezesc în fiecare zi ca și cum ziua ar avea un scop woww și să trăiesc nu să exist. Sunt atât de norocoasă, am atât de multe, și uneori uit.
  7. să fac lucruri pentru mine. Da, da pentru suflețelul meu chiar dacă nu pricepe nimeni de ce. Par examplu îmi voi pune aparat dentar! de ce? uite că așa vrea mușchiul meu să renunț la farmecul ăsta personal dat de dinții strâmbi și să fiu o tipă absolut banală și fără șarm cu dinții drepți.
  8. să nu mai fiu cuminte, că oricum nu contează și vorba aceea: fetele bune ajung în rai, fetele rele ajung unde vor ele 😛

Cam atât vreau în 2017 și dacă îmi reușesc toate eu zic că m-am scos. Evident că vreau sănătate și pace în lume, dar rezoluțiile astea nu prea țin de mine.

Sursa foto: happynewyearwishes.com

Lasă un răspuns