PARENTING

De Crăciun Îmi Doresc Răbdare

E greu să mă gândesc ce vreau de crăciun pentru că la mine Craciunul a venit într- o duminică din mai acum 4 ani şi jumătate şi de atunci primesc câte un cadou în fiecare zi. Nu toate mă aşteaptă sub brad, nu toate sunt aducătoare de zâmbete, dar toate sunt la categoria wowwww!

dear-santa_3

Aşa că, anul acesta vreau ca moşul să-mi aducă mai multă răbdare şi mai multă inventivitate. Aţi observat că există oameni pentru care parcă totul merge din plin? Acei oameni îşi aleg şcoala care trebuie atunci când trebuie, se căsătoresc cu persoana care trebuie, exact atunci când trebuie, fac copii atunci când trebuie. Parcă totul în jur este într-o conspiraţie pentru ca acestor oameni totul să li se întample atunci când trebuie, nicio secundă mai devreme sau mai târziu. Am studiat o parte dintre aceşti oameni şi toţi sunt calmi şi blânzi şi parcă miros a bun şi bine şi a bucurie în toate zilele anului nu doar de crăciun. Şi ştiţi ceva, toţi au ceva în comun, o iubire incredibilă în copilărie, acea iubire fără graniţe, fără condiţii, fără note, fără „doar dacă”

De aceea vreau răbdare, răbdare să descopăr feluri noi în care să-i arăt iubirea, răbdare să fiu şi eu din nou copil cu el şi mai vreau inventivitate ca să găsesc acele feluri noi şi inedite în care să-i transimt în fiecare zi că pentru mine crăciunul este în mai, că fiecare zi este o sărbătoare, că iubirea mea este acolo ca să fie şi el unul dintre acei oameni cărora totul li se întâmplă atunci când trebuie.

Dragă moşule, se poate? Vrei să vorbesc şi cu Harry Potter sau Gandalf? Să dea şi ei o mână de ajutor?

Sursa foto: hiren.into

Lasă un răspuns