GÂNDURI BLONDE

Cum Arată o Femeie Adevărată!

Nu știu cum dar Guagăl ăsta s-a prins că-s nedezvoltată rău și mă bombardează cu încercări disperate de a mă aduce și pe mine pe linia de plutire măcar, că de evoluție la vârsta asta și cu neuronul blond nu mai poate fi vorba. Din când în când mă mai ia spiritul crăciunului, sau mă găsesc în sfânta zi de post și mai citesc căte o recomandare d-asta. Iete una de m-a atins la corazon mai ceva ca George Clooney: ”Cariera de trainer a xxxx a debutat cu workshopuri de dezvoltare personala bazate pe antrenarea inteligentei emotionale, imbunatatirea relatiei parinte-copil, intelegerea profunda a unei educatii prin prisma inteligentei emotionale. Workshopuri pe care le sustine: Emotiile? Ce facem cu ele?; Identificarea starilor emotionale si schimbarea lor”.

Eu chiar că nu mă prind cum ajung uamenii ăştia să fie aşa experţi în dezvoltarea personală? Şi faza tare este că mulţi fac training, coaching relație părinte-copil dar să vedeţi năzdrăvănie n-au copii! Pam-pam. Păi şi cum funcţioneză treaba atunci? Adică este echivalent cu vino la mine să te învăţ să ai relaţii/căsnicie fericită, dar eu am vreo trei divorțuri la activ sau în cel mai bun caz mă feresc de instituție ca necuratu˙ de tămâie! Sau ,preferata mea, vino să te învăț să trăiești sănătos, să adopți o dietă sănătoasă, dar eu dau pe dinafara celor 120 de kilograme. Aaaa, stai că o fi vorba aia din bătrâni: pleznește de sănătate!

Și cu emoțiile, cum adică ce facem cu ele? Le trăim! Și identificarea stărilor emoționale, adică tre să mă duc la una/unu să mă ajute să mă prind dacă râd sau dacă plâng? Băi cât de blondă să fiu și eu! Macar la atâta mă pricep, când plâng curge apă din ochi. A, nu e bine, că uneori curge și când râd. A, gata știu, când plâng îmi curg mucii din nas! Am nimerit-o 🙂

Dar cea mai tare a fost sugestia de participare la un curs la care să învăț să fiu femeie: ”Cum să devii o femeie adevărată”. Prima reacție, șoc si groază. Cum de s-au prins ăștia că port pantaloni? M-am dus repede la oglindă și am făcut o verificare de rutină. Totul era la locul lui, parol! Am dat sărci pe net, am luat cartea de anatomie, iar am ieșit bine la inventar, tot ce trebuie era acolo. Apoi m-am găndit că totuși ceva o fi la mijloc dacă ăștia insistă și-am sunat o prietena. Ea, fată organizată zice, hai să facem o listă și vedem ce rămâne nebifat:

  • anatomie? bifat
  • tocuri porți? bifat
  • cu ojă te dai? bifat
  • mentenanță regulată la coafor/cosmetică? bifat
  • măcar o fustă ai în șifonier? Am mai multe deci bifat de mai multe ori
  • te pricepi să fierbi un ou? bifat
  • înjuri cu ce pana mea? bifat. nu bag niciodată organul când mă supăr ci doar pana!
  • operaţii estetice? plastic ceva? n-am! sunt io naturală, în toată splendoarea mea

Am mai bifat noi vreo două trei chestii, am calculat şi faptul c-am rămas gravidă, deci lucrurile păreau în grafic, aşa că tot nu ştiu ce-mi lipseşte ca să fiu femeie adevărată! Sau mai exact, ce e aia femeie adveărată? Ce-aş putea să aflu acolo încât să-mi zguduie sistemul de valori şi să mă întreb cum am putut trăi până acum femeie pe jumate sau….oooo nuuuu, bărbat!? Viaţa mea se va schimba după ceva de genul ăsta?

O fi de la faptul că n-am silicoane, botic bosumflat chiar şi când râd şi aspect neajutorat? Nu ştiu, dar oricum după recensământ mă declar mulţumită cu ce am găsit aşa că, îmi asum riscul să rămân o femeie neadevărată şi nu mă duc la seminar! Plus că mi-e frică!

Luxurious woman and plastic surgery moment

 

sursa foto: gettyimages.com

Lasă un răspuns