VIAŢA DE ZI CU ZI

Dragă Badea, Grecu şi Gâdea, Vă Aşteaptă Americanii!

Eu am realizat că România este crema jurnalismul, d-aia propun să exportăm nişte materie cenuşie la vestici sau şi mai bine peste Ocean să înveţe şi fraierii ăia diletanţi şi începători de la CNN cum se face treaba. Şi nu pe toţi, doar pe cei mai buni…Antena3

Iţi scade IQ-ul cu fiecare silabă scoasă de ăştia pe gură. D-aia zic să-i trimitem la americani, că lor le plac oamenii ăştia mai încercaţi de soartă, dovadă Trump, şi ştiu să facă show-uri cu persoanele cu dizabilităţi. Mă găndesc să trimit CV-ul unora că merită să fie celebri şi să se bucure doar americanii de ei.

Cucoana Grecu de exemplu, este ceea ce la mine la Focşani se numeşte damă huţupanizată, mai pe româneşte, o ţaţă cu aere de mare orăşeancă, ce a descoperit trotuarul asfaltat şi se făleşte la fetele din sat care doar visează să-şi pună toculeţul scâlciat pe scările de la metrou.

Coana mare asta, este o madamă exaltată, care reprezintă perfect nevoia telenovelistelor şi precupeţelor de a se vedea reprezentate în media. Mi-e clar că destinul ei a fost să vândă în tărguri, că doar aşa îmi explic de ce ţipă ca apucata în emisiuni, de zici că vrea să vândă bragă la căruţaşi, şi se încruntă de mă aştept să-mi dea o palmă prin televizor. Eu îi propun să nus e joace cu destinul şi să-şi urmeze menirea că încă nu e prea târziu şi la Obor la noi mai sunt tarabe goale.

Dar ea păleşte în faţa lui Badea, un alt om cu care destinul a fost crud. Păi băietul acesta s-a antrenat ani de zile să fie bodyguard şi să facă şpagatul perfect de să se zguduie de invidie VanDamme, şi Varanul, suflet rău şi hain, l-a pus la TV şi….aici e aici,  l-a mai pus să şi vorbească. Adică destinul lui era de vajnic paznic al şpagatului nicidecum de gânditor. Cum să-i joci omului aşa festă, cum să-i strici karma, când el s-a pregătit să fie gorilă tu îl pui să analizeze? Cu ce? Că la şcoală am învăţat că neuronii nu se întind la şpagat. Mantia filizofală nu apare prin bătăi la uşa discotecilor. Sărăcuţul după atâţia pumni în cap nici umor nu are, i-a rămas aşa o urmă fină de pe vremea când Teo, suflet milos, l-a luat la emisiunea ei că ţaţele lui Luciu nu se inventaseră încă.

Adevăratul talent însă este Gâdea. De obicei nu râd de dizabilităţile oamenilor, că mă gândesc la faptul că n-au vină şi n-au cerut să se nască aşa. Ei la ăsta am dubii să ştiţi. Cred că a cerut să fie scos cu forcepsul la naştere şi a renunţat de bunăvoie la câteva circumvolţiuni, nu de alta dar creierul trebuie folosit şi gândurile, puşchea pe limbă, fac riduri. Dânsul este pastor (a trecut într-o zi pe lângă o facultate de jurnalism deci se pune la CV ca jurnalist) şi creatorul unei noi religii: religia minciunii a obrazniciei şi a slugărniciei. Sincer cred că pe Varan îl ustură fundul la cât de nemilos i-l biciuie limba lui Gădea. Dar dragă mare şef, e singura plăcere a unui biet băiat cu handicap, nu poţi să-i spui nu cănd se uită cu ochişorii ăia goi şi îţi cere fundul să-i mai pună o ştampilă. Suflet de câine să ai şi nu zici nu! D-aia o să-i fie bine la americani că ei au programe speciale pentru cei cu intelect subliminal.

antena-3_1

Aşa că oamenii au dreptate, sunt singurii jurnalişti cinstiţi , că doar îţi trebuie creier ca să furi, şi americanii au nevoie de cinste. Vă rog dragi trei vajnici pupători de funduleţ de şef plecaţi peste ocean, fiţi internaţionali. Da, romanilor le place mocirla asta propagandistică şi spionita fără dovezi dar au spirit creştinesc şi vă împart cu americanii. Dacaă n-au venit ei la noi să trimitem noi ceva la ei! Chiar acum de alegeri ca să votaţi în diasporă 😛

Locul vostru va fi luat de analiştii politici acreditaţi galactic : Cruduţa, Bianca Drăguşanu, Serghei Mizil şi Capatos

Doamne, ne iartă greşelile şi ne izbăveşte de cel rău!

Sursa foto:academiacatavencu.com

Lasă un răspuns