VIAŢA DE ZI CU ZI

Ce Am Găsit Dimineaţă În Ghetuţe

Dimineaţa a început cu o mare dezamăgire. Am găsit în ghetuţe „decât” ciocolată şi o scrisoare. Dar am fost cuminte anul acesta, am mâncat tot la masă, am dormit, am recitat poeziile la serbare şi i-am ascultat pe mama şi pe tata, şi atunci???? După ce am umplut getuţele cu lacrimi, am mâncat toată ciocolata, am citit şi scrisoarea: Fata Moşului te aşteaptă un destin măreţ, iţi dau harul prezicerii la bărbaţi! Ceeee????

 

M-am perpelit ceva, căci neuronul meu blond n-a înţeles ce noroc se pogorose asupra lui. Şi atunci am realizat că am primit cheia magică prin care pot să-i prezic oricărui bărbat cum va fi anul ce urmează. Din păcate nu văd mai mult de doi ani maxim (sunt la început), în cazuri rarisime pot să prezic un cincinal. Este nevoie doar de câteva date, care pot fi trimise și prin email fără plată, că o fac din pasiune. De asemenea bărbatul trebuie să răspundă la o singură întrebare: ce faci dacă la întrebarea:” iubi-bubi mic ce vrei tu de Sf Nicolae, Crăciun, Ziua ta, Dragobete, Sf Valentin, etc”, ea răspunde cu: nimic sau ceva simbolic!

În funcție de răspunsul la această întrebare și de atitudinea lui referitoare la : ziua când ea i-a zâmbit prima dată, ziua când l-a salutat prima dată, ziua când a vorbit prima dată prietenelor despre el, ziua când i-a răspuns prima dată la sms, ziua când i-a răspuns prima dată la telefon mai devreme de două ore și primul sărut, primul film, prima cafea și orice altă prima pot să prezic dacă 2017 va începe glorios sau dimpotrivă e presărat cu ghinioane.

Dacă ați ratat vreuna din zilele de mai sus și ați căzut în capcana, întinsa cu dibăcie, „nu vreau nimic sau ceva simbolic”, îmi pare rău să vă spun dar aveți luna neagră în casa relațiilor și dă petrecere cu Marte si Neptun și vă așteaptă șapte ani de ghinion (mai bine spargeţi o oglindă, scăpaţi mai repede).

Dacă ați aplicat în toate sărbătorile știute și neștiute de peste an principiul ceva simbolic sau nimic, regret dar este un caz pentru Harry Potter și ar fi bine să începeți să faceți rost de sânge de puicuță necălcată vreodată de cocoș, aripă de muscă sălbatică, cioc de papagal neâmblânzit, gheare de pisică vegană și găină albă la a treia generație.

Putetţi în schimb să vă bucuraţi şi de pace şi prosperitate dacă îmi urmaţi sfatul.

Dacă ea spune că nu-și dorește nimic sau că vrea ceva simbolic, să nu vă împingă necuratul să credeți că asta a vrut să spună, La femei este total diferit: ceea ce spun n-are nicio legătură cu ce gândesc sau cu ce așteaptă. Răspunsul lor este un test pe care îl treceți sau nu. Îmi pare rău dar nu există reexaminare și fapta doar la poliție se prescrie după 6 luni. Dacă picați în capcană și luați ceva simbolic sau, pușchea pe limbă, nimic, pedeapsa este pe viață! Femeia nu crede în mântuire și nici în a doua șansă, așa că nu vă gândiți că vă revanșați de Craciun, sau şi mai grav, la anul! 😉

Ceva simbolic înseamnă că diamantul nu trebuie să-i rupă degetul de la mână, iar nimic înseamnă că acceptă și doar aur fără pietre prețioase, iar dacă insistă că nu vrea nimic merge și aur de 14 carate! O cutie cu bomboane o luați doar ca să se asorteze cu bijuteria altfel nici magia neagră nu vă mai ajută. Dacă nu aveți bani de pietre prețioase merge și un zirconiu, dar să fie mare și strălucitor, de să se adune pompierii crezând că a aterizat OZN-ul.

Dacă totuşi lucruile au mers prost, memoria v-a jucat feste şi aţi uitat o zi importantă ar mai fi o şansă: daţi o tură pe la bibliotecă şi găsiţi un sfânt obscur care simbolizează iubire prin Papua Noua Guinee sau Tuvalu, după care vă prezentaţi la iubi cu un cadou şi sărbătoriţi ziua! Vă zic e lovitura decisivă care vă poate şterge păcatele. Este adevărat că veţi atrage blestemele tuturor iubiţilor colegelor ei de servici, dar la naiba, aţi învins, dictatorul a fugit! Sunteţi precum Golum întors din Mordor!

Nu uitaţi Cadourile predispun, Bărbatul dispune 🙂 🙂 🙂 😛

Sursa foto:pinterest.com

Lasă un răspuns