VIAŢA DE ZI CU ZI

Fiecare Are Dreptul La Fercirie!

Prima întrebare atunci când un cuplu se desparte este dacă iniţiatorul şi-a găsit pe altcineva. Deşi la început cel care pleacă, de cele mai multe ori bărbatul, se jură pe toţi sfinţii şi moaştele că nu e nimeni care i-a furat gîndurile, într-un final apare şi zânuţa dătătoare de chef de viaţă. Pentru că da, el iniţial susţine că nu mai este fericit, că nu mai are chef de viaţă, că ciorbiţa aia dumnezeiască de acasă a început să pută a mătrăgună, că el a evoluat diferit şi că vor rămâne prieteni şi că el a plecat singur şi neferict doar ca să o lase pe ea să-şi găsescă bărbatul care să o preţuiască cu adevărat, pentru că ea merită mai mult. Hai că mi s-au umezit ochii de atâta emoţie. Dacă într-un final recunoaşte, susţine că a fost un accident cu o colegă de servici căreia îi făcea coaching :P. Pardon, mentoring!

cheating-1

Aşa este, ea merită mai mult. Fiecare partener dintr-un cuplu merită să nu fie înşelat. Sunt de acord că putem evolua diferit, că poate ne-am cunoscut când eram foarte tineri şi păream că avem idealuri comune, dar pe parcurs unul dintre noi sau amândoi ne-am transformat şi am plecat în direcţii diferite. Dar atunci de ce să înşeli? Nu e mai corect să-i spui celui de lângă tine că nu mai eşti fericit, că ceva lipseşte, că undeva pe drum v-aţi rătăcit şi nu aţi avut curajul sau puterea să găsiţi drumul de întoarcere şi acu’ e prea târziu? Că locul ăla din inimă lăsat liber de partener, prea ocupat cu propria viaţă, a fost deja ocupat de altcineva?

Ce poate celălalt să facă? Să te oprească? Cum? Tu tot vei trăi ce vrei să trăieşti cu sau fără acordul lui. Şi dacă tot vrei să trăieşti acel lucru de ce nu ţi-l asumi?Atât bucuria unei relaţii care te face fericit aşa cum vrei, cât şi eşecul celei vechi? De ce să minţi? Căci în primul rând te minţi pe tine. Nu, nu cred că putem iubi două persoane în acelaşi timp. Mda, bărbatul nu înşeală, compară şi el nu se implică, pe când femeia pune suflet! Hai pe bune! Şi atunci el dacă nu pune suflet de ce pleacă de acasă?Dacă e aşa de fericit în cuplu, de ce tot compară? Adică de câte comparaţii este nevoie ca să fie liniştit că a ales ce trebuia?

Dacă nu ești fericit, de ce nu pleci? De ce nu-ţi acorzi şansa să fii fericit? De ce să furi crâmpeie de iubire şi împlinire când poţi să ai tot?

Mda e nevoie de curaj, sau mai bine zis cohones, să recunoşti că te minţi şi că nu eşti fericit cu ce ai şi că aventura sau aventurile alea nu sunt aşa pentru că ai tu suflet bun şi vrei să araţi că ai atitudine colaborativă şi eşti extrovert! Pentru că dacă eşti fericit şi ai tot ce-ţi trebuie în propria ogradă nu vrei să vezi cum este şi prin curţile altora. Înşelatul nu este o greşeală ci o alegere pe care o faci şi cu ale cărei consecinţe trebuie să trăieşti.

Oricine are dreptul la fericire, dar nimeni n-are dreptul să o întemeieze pe nefericirea altcuiva. De aici caracterul reprobabil al adulterului- Nicolae Steinhardt Jurnalul Fericirii

Se spune că bărbatul este oglinda femeii. Şi aşa este. Dacă el este un porc infidel femeia este o proastă.Îmi pare rău dar aşa este! Nu cred că o femeie nu vede că bărbatul de lângă ea o înşeală, decât dacă vrea să se mintă sau bagă capul în nisip ca struţul. În cazul în care suferi de cataractă de înşelătorie, ia şi citeşte acest articol de Mihai Vasilescu, poate te vindeci de orbire!

Mai sunt şi femeile care îl caută pe amărât pană în gaură de şarpe ca să-l prindă cu infidelităţile. Şi când află nu fac nimic cu ce află, ci doar îi fac lui şi lor viaţă amară şi îl învaţă pe el cum să fie mai vigilent data viitoare.

Dragelor, dacă vă puneţi pe căutat fiţi sigure că faceţi ceva cu ce găsiţi, altfel, mai bine băgaţi capul în nisip căci fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor va fi împărăţia!

Dragi bărbaţi, dacă nu vă araţi ogorul, îl ară altul!

Remember: once a cheater, always a cheater!

Sursa foto:pinterest.com

Lasă un răspuns