VIAŢA DE ZI CU ZI

M-am Îndrăgostit de Un Elvețian

Trebuie să recunosc faptul că nu mă îndrăgostesc ușor, sau cel puțin așa credeam. Nu fac pasiuni nebune peste noapte, ci sunt mai degrabă genul calm și așezat, astept întâi să îl cunosc, să văd dacă avem lucruri comune, să-i știu trecutul și poate ceva din planurile de viitor și dragostea vine apoi treptat, clădită încet, încet pe lucruile pe care le aflu.

 

cenusareasa

De aceea m-a luat atât de tare prin surprindere dragostea pătimașă pe care am simțit-o când l-am întâlnit pe el. Când l-am văzut pentru prima dată respirația mi s-a oprit o secundă. De surpriză. Cu ochii închiși îi simțeam aroma, mă îmbătam aerian de el și cu el.

Nu era genul acela care emană forță și putere ci mai degrabă părea firav, dar avea o privire pătrunzătoare care parcă te hipnotiza , acel ceva care te făcea să-l porți în suflet și în vise. Nu am mai fost îndraăgostită de un străin până la el, și am știut, ca într-o teoremă matematică, că voi fi a lui pentru totdeauna, am știut de prima oară când l-am privit cu adevărat, că îl voi purta în suflet fără să pot să-l uit vreodată.

The ancient Sanskrit legend speak of destined love, a karmic connection between souls that are fated to meet and collide and enrapture one another – Gregory Roberts, Shantaram

Povestea mea însă e dulce amară și nu mi-e rușine să recunosc faptul că nimic din ce-am sperat la început nu a  fost adevărat, că m-a păcălit și m-a înșelat. Aș vrea să-l uit, dar nu pot pentru că mi-a intrat în piele, e ca un flagel, e în mine pur și simplu, în carnea mea, în sufletul meu nu știu cum să fac să mi-l scot din gânduri și din vise.

The same legends also cary warnings that such fated love may, sometimes, be the possession and the obsession of one, and only one, of the two souls twinned by destiny. But wisdom ,in one sense ,is the opposite of love  – Gregory Roberts, Shantaram

Îl cheamă Franc și nu este prințul din poveste :(.  Gurile rele îi spun Franc Elvețianul și am înțeles că a înșelat și alte domnițe care au căzut pradă farmecului lui irezistibil și și-au pierdut averile. Pentru că Franc este un vânător de averi! Da, prințul meu din poveste este un vânător lipsit de scrupule și împreună cu un unchi, Credit Ipotecar, I-am trimis câteva scrisori, printr-o verișoară, Banca, să-l întreb de ce eu? Cu ce i-am greșit de m-a trădat așa? De ce s-a folosit de iubirea mea ca de o armă? Dar nu mi-a răspuns niciodată la scrisori și am înțeles că iubirea noastră a murit.

Am găsit un doctor bun, Dare-n Plată, care a promis că mă va vindeca deși probabil că pe Franc nu-l voi uita niciodată!

 

Sursa foto: youtube.com

Lasă un răspuns