VIAŢA DE ZI CU ZI

Românii Au Vindecat Cancerul!

Copiii noştri vor vorbi despre cancer aşa cum vorbim noi despre ciumă. Va fi istorie, vă rog să mă credeţi! Nu va mai fi nevoie de controale la medic, căci oricum nu vom mai avea nevoie de doctori, firmele de medicamente vor da faliment,  farmaciile vor fi înlocuite cu cabine foto, iar România va fi ţara făgăduinţei terapeutice, a miracolelor în sănătate. Eu mor de ciudă că n-am avut ideea asta revoluţionară şi tot caut să văd cine este creatorul acestui curent terapeutic.

Şi cînd te gândeşti că proştii ăia de americani s-au supărăt pe primul negru al ţării că ei au controale medicale periodice şi dacă nu te duci la ele pierzi din beneficii. Nişte fraieri diletanţi care sunt vânduţi asiguratorilor de sănătate şi n-au tras cu ochiul la români să bage ceva la tărtăcuţă.

Dacă cunoști pe cineva care suferă de cancer, stă în puterea ta să-l vindeci. Cum? Este foarte simplu: faci o poză alb/negru și o postezi pe facebook. Nu contează ce faci în poză: Poți să fumezi, să stai pe WC, să discuți cu colegii, să înjuri în trafic, să fii pe plajă în costum de baie sau fără costum de baie, cu buzițele țuguiate, cu decolteul la vedere, cum vrei, numa poză să fie și să o postezi pe feisbuc. Și aici începe miracolul. Imediat ce primești un like ai vindecat un om! Pe cuvânt vă spun. Cu cât mai multe likeuri cu atât mai mulți oameni vindecați. V-am spus că românica noastră e țara vindecărilor miraculoase. Așa că dați năvală să faceți cât mai multe poze in bikini, cu boticul bosmuflat de rățușcă sau cu balcoanele la vedere că este pentru vindecarea bonavilor de cancer!

Acum că am rezolvat cu cancerul mă aştept să luăm pe rând diabeticii, bolnavii cu boli rare, copiii săraci și poate prostia omenească!

cure-cancer

Sursa foto: medibid.com

Lasă un răspuns