GÂNDURI BLONDE

Scrisoare către Moș Crăciun

Dragă Moş Craciun, iţi scriu anul acesta cu speranţa că mă vei asculta. Cred că este ultimul an în care pot să mai apelez la tine, căci am auzit că vei fi interzis, că nişte psihopupu au ajuns la concluzia că dacă le spunem copiilor că exişti şi pe urmă descoperă că e doar marketing şi PR de capul tău (scuze nu vreau să te supăr) îşi pierd încrederea în noi şi vor ajunge la psiholog. Nu ştiu dacă ai aflat dar o oră la psiholog e mai scumpă decât cadourile pentru următoarele trei Crăciunuri aşa că nu văd un viitor strălucit pentru tine.

therapy-xmas-card

Am o listă simplă că am înţeles  că eşti şi tu bătrân şi lumea vrea din ce în ce mai mult, că a început încălzirea globală, sau îngheţul global, nu mai ştiu exact dar oricum era ceva global, şi nu mai poţi să cari prea mult. Aşa că m-am gândit să cer ceva pe termen lung în cazul în care nu mai apari la anul:

  1. Un feşăn adviser d-ăsta care să trăiască doar pentru mine, cineva care să mă scoată din anonimat şi cînd păşesc pe stradă să ingheţe Botezatu, Ciolanu (pardon Ciobanu) şi mai nou feşăn aicon-ul Irina Albu. Vreau să devin un guru al modei dâmboviţene să nu porneasca nimeni maşina de cusut până nu mă întreabă pe mine. Să fac din trening şi pantofi cu toc un must have pentru care Lizuca ha bătrână ar da jumate din regat. Musai am nevoie să-mi asortez la ţinută una bucată animăluţ pe care să-l fac celebru, dar te rog fără găini că mirosul de găinaţ îmi face creţuri la ten, fără pisici că mi-e o frică de mor de ele şi fără câini că-s cam fraieri. Poate nişte acarieni? Ce zici? Doar aşa o sugestie, că până la urmă accept orice n-are păr sau pene. Sau un tânăr musculos de 25 de ani? Dacă  nu încape în sac vin eu să-l iau.
  2. O mătuşă îndepărtată care nu mă cunoaşte dar cu ultima suflare să-mi lase moştenire o bucătărie de lux cu un chef patiser în ea! Se poate să fie unul celebru, care n-are nevoie de salariu ci a fost atras de gustul meu impecabil în feşăn?
  3. Un metabolism de să crape de invidie şi tenia! Doar aşa ca să se asorteze cu cheful patiser. Aaaaaa… şi tot pentru asortare poate o bicicletă care să pedaleze fără mine?
  4. Vreau să-mi dai un talent d-ăsta ieșit din comun, să curăț colesterolul cu privirea, sau să îndrept oasele prin strănut sau aaaa, da știu să purific sistemul informațional, să vină lumea la mine ca la moaște.  Să fiu mai tare ca agheasma.

A şi bineînţeles că dacă mai e loc, şi pace în lume iubire şi textele alea de la Miss Univers, dar numai dacă încap în sacul tău

Îţi mulţumesc şi te aştept cu emoţie anul acesta

sursa photo: pinterest.com

Un gând despre „Scrisoare către Moș Crăciun

Lasă un răspuns