GÂNDURI BLONDE

Dragă Andi, Îmi Pare Rău!

Îmi place mult emisiunea ApropoTv, una dintre puţinele care mă mai atrag sporadic la TV. Aveam o părere bună despre Andi Moisescu, îl consideram un băiat deştept şi diferit de generația asta superficială, un om cu umor şi bun simț. Când s-a căsătorit cu Olivia Steer mi-a plăcut de amândoi, păreau aşa de drăguţi şi potriviţi, parcă din acelaşi revelion. Apoi ea a început să-şi exprime public ideile medicale şi eu continui să fiu uimită că mai sunt căsătoriţi căci el nu pare lobotomizat.

am

Cum poate un om deștept cum este el să accepte ca băieții lui să trăiască așa ceva? Cum nu o ia de păr pe tanti Olivuța și să-i spună că-l face de râs în tot cartierul cu ideile ei medicale şi că le pune copiilor sănătatea în pericol. Vă dați seama că asta o afurisea chiar și pe Dr Quinn?

Este diferit să alegi să nu iei aspirină când eşti răcit şi alta să spui că mamografia nu este necesară şi cancerul de sân regresează spontan. Este diferit să alegi să fii raw vegan și să consideri că bălăriile vindecă orice pe lumea aceasta și cu totul altceva să spui că vaccinurile provoacă autism și sunt o conspirație a big pharma ca să ucidă populația. Dragă Olivia, regret să te dezamăgesc dar dacă ar fi o conspirație, așa printr-o logică simplă, n-ar avea sens căci companiile farmaceutice au nevoie de pacienți, de cele mai multe ori vii căci cu morții nu mai faci mare lucru, așa că n-au niciun interes să omoare oamenii cu chimioterapice, vaccinuri și altele asemenea. În plus, atât tu cât şi soţul aţi fost vaccinaţi în copilărie, căci pe vremea lui ceuşescu nu erai întrebat ce părere ai despre vaccinuri, ci aşezat la coadă şi înţepat cu acelaşi ac precum cei 20 de colegi dinaintea ta, şi n-aţi făcut autism. Cum explicăm acest fenomen ciudat şi paranormal? Ştiu că faci mereu referire la un studiu făcut de un doctor, care s-a dovedit ulterior că a falsificat rezultatele şi în consecinţă şi-a pierdut dreptul de liberă practică. Oare care o fi fost conspiraţia Big Pharma aici?

Dragă Andi îmi pare rău că soţia ta nu are un minim de cunoştinţe medicale şi işi permite să debiteze afirmaţia că mamografiile sunt un flagel care trebuie stârpit şi cancerul regresează spontan. Din păcate nu este aşa, iar exemplele pe care le oferă sunt scose din context. Faptul că un doctor a tratat inutil cu chimioterapice un număr de femei, pentru a câştiga sume mari de bani, nu este echivalent cu cancerul se vindecă de la sine. Dragă Andi îmi pare rău că soţia ta are doar frumuseţe, şi nu aş vrea să o jignesc dar de la cititor de prompter până la interpret de studii clinice este o cale lungă care presupune 6 ani de facultate si undeva între 3 şi 7 ani de specializare. Studiile clinice nu sunt uşor de citit şi de înţeles şi este foarte uşor să scoţi paragrafe din context. Tu eşti un băiat deştept dar din păcate traiul cu tine nu a transmis şi către ea ceva neuroni. Îmi pare rău că activitatea jurnalistică nu a convins-o să citeze mai multe surse şi le ia în considerare doar pe cele care îi convin dovedind astfel că nu doreşte să scoată la iveală adevărul, ci adevărul care îi convine ei.

Dragă Andi îmi pare rău că soţia ta nu înţelege pericolul la care sunt suspuşi copiii voştri atunci când refuză să-i vaccineze. Nu a văzut nici măcar în cărţi, pentru că nu a studiat o facultate de profil, cum arată sechelele de polio sau cele de tetanos. Şi aşa ca ultim update, există state în care nu poţi călătorii dacă nu dovedeşti că ai făcut vaccinul polio. Oare de ce? De asemenea ea crede că hepatita este boala ficatului obosit şi prost hrănit asta tot din cauză că nu a terminat facultatea  de medicină ca să înţeleagă faptul că există mai multe tipuri de hepatită sau că hepatita este o boală virală care n-are legătură cu odihna ficatului ci la un moment dat cu persoana cu care faci sex. Cred că puteţi face o selecţie şi să alegeţi ca băieţii voştri să facă sex doar cu fete cu ficatul odihnit şi bine hrănit, dar asta nu vă va garanta ca respectivele fete nu sunt purtătoare de virus hepatic B sau C. La fel cum nimic nu vă va garanta că voi sau copiii voştri nu puteţi lua virusul hepatic B sau C de la cosmetică! Ficatul vostru va continua să fie bine hrănit şi poate chiar odihnit dar şi cu virus!

Dragă Andi, îmi pare rău! Nu o să creez grupuri de luptă împotriva ei căci ar însemna să-i dau mai multă atenţie decât merită. Dar poţi te rog să o opreşti să mai meargă la TV? Poţi să-ţi foloseşti toată influenţa pe lângă colegii de breaslă, avizi de audienţă, şi să-i rogi să nu o mai bage în seamă? Şi te rog dacă vreodată copiii tăi au nevoie de medicamente nu apela la bicarbonat, cititori în iris, hipnoză, alimentaţie raw vegan, agheasmă (chiar dacă e direct de la Preafericitul) şi purificarea sistemului energetic, ci mergi la un fraier d-ăsta care a pierdut 10-12 ani din viață ca să înţeleagă maşinăria complexă numită corp uman! Sau poate o convingi să se reorienteze spre nave spaţiale? Faptul că nu are experienţă nu trebuie să fie un obstacol, nici în medicină nu are, dar măcar acolo nu o bagă nimeni în seamă şi cred că există mai multă conspiraţie pe gustul ei. Zic şi eu…

sursa foto: protv

4 gânduri despre „Dragă Andi, Îmi Pare Rău!

 1. Frumoasa tare teoria….aproape convingătoare, dar altfel sta treaba când, sub ochii tai, un vaccin îți nenorocește copilul. O fi ok statistica 10 la nu stiu cate milioane, dar când al tau e prin cei 10……
  Pe vremea lui Ceașcă, făceam vaccinuri, dar erau produse de Cantacuzino. Azi, din diverse interese se doreste închiderea lui.
  Si primim tot ceea ce arunca alții si e interzis afara….
  Vaccinul polio picături… De ce a fost scos? Pentru ca rata de paralizie la copii era foarte mare..si afirmația asta e făcută de medici alopați. Si avem in jur copii nenorociți de acest vaccin….

  1. Cu siguranță că orice medicament, și vaccinul este un medicament, are reacții adverse. Dar întotdeauna trebuie să punem în balanță riscurile versus beneficii. Veți găsi oricând medici alopați care să susțină ceea ce vreți în realitate să credeți. Important este să vă documentați din mai multe surse și acestea să fie autorizate, așa încât atunci când luați o decizie să fie cât mai corect argumentată. Sunt oameni care mor de la o banală aspirină, sunt oameni care mor de la penicilină, sunt oameni care mor în urma unei banale operații de apendicită. Asta nu înseamnă că trebuie să interzicem apendicectomia și să o înlocuim cu mămăligă vîrtoasă!

 2. 1. Inainte de tot, documentati- va daca statusul marital al celor doi mai este cel despre care credeti sau stiti…
  2. Nu mi se pare ok sa va dati cu parerea despre situatia din familia Moisescu-Steer, nu va priveste in niciun fel. (riscati sa picati in aceeasi oala cu tanti Frosa de la etajul 3 care’si barfeste vecina ca se cearta cu barbatu’)
  3. Daca va faceti griji in privinta copiilor, nu ii scrieti o scrisoare publica lui Andi Moisescu, puteati face asta in privat….stati linistita, copiii sunt bine ingrijiti de tata!
  4. Nu putem judeca un om dupa faptele/credintele/orientarile sotiei….este mama copiilor lui pana una-alta, obligatia lui nu este sa o puna in fata plutonului de tragere reprezentat de media sau bloggeri….
  5. Daca va preocupa cu adevarat starea copiilor lor, sesizati organele abilitate, nu va completati blogul cu o alta mancare rece pe care incercati sa o incalziti…
  Semnat,
  un medic pro vaxxer, femeie, mama, sotie

  1. Buna ziua, nu cred ca ati inteles acest articol caci nu-si da numeni cu parerea asupra situatiei conjugale a nimanui. Din pacate dna Steer isi permite sa emita niste opinii medicale fara a avea vreun fel de pregatire in domeniu, si se foloseste de inaginea publica pentru a-si propovadui ideile medicale. In rest acesta este un pamflet pe care nu l-ati inteles ca atare , dovada sugestia de contactare a autoritatilor pentru protectia copilului si daca am sa consider ca este nevoie sa-l contactez direct pe Dl Moisescu o voi face. Este onoranta ptr familua lor grija pe care le-o purtati.

Lasă un răspuns