GÂNDURI BLONDE

Familistul De Pe Facebook

Deci Feisbucul ăsta a scos ce era mai bun şi mai valoros într-un bărbat. Sincer vă spun dacă nu era Zuckerberg, să-i dea  Dzeu sănătate, bărbatul român murea necunoscut ca eroii ăia din război. Aşa, a putut să-şi exprime sensibilitatea şi valoarea de familist convins.

Bărbatul ăsta are la profil şi la cover poze cu familia, şi nu orice poze, d-alea artistice făcute la studio, să se vadă că omul a investit din dragoste pentru familie, poze în care toţi zâmbesc mai ceva ca-n reclamele la colgate. N-ai cum să rămâi de piatră la pozele astea, ba din contră te duci acasă şi pui făcăleţul pe masculul din dotare că el la cover are poză cu ultima beţie şi la profil cu căţelul. Mori de gelozie când vezi câtă iubire se revarsă din pozele astea, câtă emoţie e în stare să trăiască bărbatul ăsta.

facebook-family

Dacă dai un search prin cronologie, apăi te ia cu palpitaţii  şi bagi sigur divorţ căci el are peste tot poze cu familia: de la mare, de la munte, din piscină, de lângă piscină, cu soţia care se bălăceşte în piscină, de gât cu soţia, în costum de baie cu soţia şi cu o mânâ plasată sugestiv pe dorsalul ei ca semn clar al sentimentelor tandre ce le nutreşte pentru consoartă. Americanii ăia cu bla bla-ul lor de familie şi cu pozele de Craciun par nişte diletanţi pe lângă sensibilul mascul român. Peste tot el trâmbiţează valorile familiei, pardon peste tot pe unde ar putea consoarta să dea cu ochiul.

Căci imediat ce iese in raza de acţiune a soţiei el îşi etalează calitatea de mascul sociabil. Băi da ce sociabil e omul, mai ales la servici …… cu colegele. Comunicarea verbală este piesa  de rezistenţă a acestui familist. Şi pentru că eventual e şi şcolit oleacă şi a înţeles că e nevoie atât de comunicare verbală directă dar şi indirectă, el descrie pe larg cu colegii de birou, şi nu numai, ce i-ar face şi cum i-ar face colegei de la xerox sau celei de la contabilitate, dar asta doar din spiritul lui de coleg atent şi bun la suflet. Şi mai are o calitate, nu discriminează! Adică le oferă aceeaşi şansă la persona lui preţioasă, tuturor colegelor doritoare să afle cum trebuie să se poarte un familist. Dar pentru că este un delicat el explică în metafore cum ar verifica balconul colegei X şi uneori arată că filonul francofon al limbii române nu-i este străin, numind fundul – derriere 😛 Dacă fraiera nu se prinde sau ţine coada pe sus e catalogată drept proastă şi cu vederi înguste asupra vieţii, el se ve reorinta către una mai destupată la minte. Deoarece nu este, aşa cum aţi crede, un porc avid de aventuri extarconjugale ci se jertfeşte pe altarul transmiterii valorilor familie 🙂

Mie îmi place, adică omul seteză de la început limitele: dragă eu sunt bărbat însurat şi-mi iubesc nevasta (dovadă că pun si pe FB love you pisi, iubirea mea şi alte dulcegării d-astea gata să te bage în comă diabetică) dar asta doar acasă, căci la servici sunt cel mai mare Don Juan gată să mă educ sexual (prin practică se înţelege nu prin teorie) pentru binele şi viitorul familiei. Că doar se ştie că bărbatul nu înşeală ci compară!

Cel mai frumos este când apare cu soţia la petrecerile de firmă şi din Pitbull devine un biet chiwawa 😛

Sursa foto: entheosweb

Lasă un răspuns