GÂNDURI BLONDE

Femeia La Volan Este Soră cu Chuck Norris !

Pentru mine femeia de obicei este sinonimă cu gingăşia, cu delicateţea, cu liniştea. Asta până în momentul în care se urcă la volan şi suferă o metamorfoză şi din trandafir gingaş se transformă în Batman cu Spideramn cu Xena şi cu VanDamme  reîncarnaţi în aceeaşi fiinţă, căreia doar Chuck Norris ar putea avea curajul să-i ţină piept.

Ştim cu toţii că femeia e multitasking şi bărbatul doar visează să facă jumătate din ce poate ea să facă în acelaşi timp, ceva cam ca Napoleon care era vestit pentru că putea să facă doua lucruri deodată: stătea pe cal şi se uita la dreapta. Staţi să vedeţi femeia la volan: cu o mână ţine volanul, cu aceeaşi mână ţine rimelul şi oglinjoara, iar cu celalaltă mână ţine schimbătorul de viteze , rujul şi fardul de obraz în timp ce un ochi urmăreşte cu atenţie semaforul, să nu care cumva să sprinteze vreun fraier înaintea ei şi cu celălalt este atentă la pictura executată atent pe feţişoară. Eu cred că ar trebui o lege prin care femeile să aibă musai maşini cu cutie de viteze automată în semn de apreciere.

o-vintage-car-woman-facebook

Femeia la volan se împarte în două categorii: aia care conduce un bolid de lux, nu discutăm aici cum a ajus în posesia lui eu cred că de la tată sau prin muncă grea şi cea care visează ca într-o zi să conducă o astfel de maşină. Prin urmare şi atitudinea este diferită în funcţie de acest lucru dar până la un punct căci există trăsături comune.

Femeia când devine conducător auto consideră că toată strada este a ei şi are o realitate distorsionată asupra vehiculului pe care il conduce. Ştiţi pozele alea în care pisica în oglindă se vede leu? Aşa şi cu femeia care, deşi are un fiat 600, consideră că are lincoln navigator, altfel nu-mi explic de ce are nevoie de trei locuri de parcare sau de ce, când ajunge pe o stradă mai îngustă, crede cu tărie că doar ea şi maşina ei pot încăpea pe acea stradă. E drept că mai trece căte unu d-ăsta complet sinucigaş cu dubiţa şi îi demonstrează că mai pot trece şi alte maşini în paralel folosind chestiile alea complet inutile pentru femeia cu scaun la cap şi anume oglinzile laterale. E clar că cei care în timp ce merg se uită în aceste oglinzi sunt kamikaze pentru că doar toţi am învăţat la şcoala de şoferi că la volan trebuie să te uiţi drept înainte. Oglinzile laterale sunt doar ptr design trendy al maşinii şi că să scriem acolo nr de la mşină să nu-l uităm.

Cele care conduc maşini de lux nu te vor lăsă niciodată în faţa lor, dacă te împinge ăla micu’ cu corniţe şi codiţă să vrei să ieşi de pe o străduţă laterală (eu atrăzile astea le denumesc aleea milogului) în timp ce ea a ieşit cu maşina proaspăt lustruită la plimbare ca să facă selfiuri pentru feisbuc. Te zăreşte cam de la 20 metri aşa,  bagă în viteză, stă cu mâinile pe volan la 10 şi 10, se uită drept înainte ca nu cumva să-i prinzi privirea şi să îi ceri acceptul de a trece în faţa ei şi adoptă poziţia de pisică la pândă. Va zic sincer neam de neamul ghepardului n-a avut aşa pozţie  de luptă cum are femeia la volan în această situaţie. Păi cum să te lase ea să treci, şi în poze în loc să se vadă sigla de la maşină să se vadă, pfuoaa feresacă sfântu’, vreo maşină care nu-i de lux. Zice lumea că se plimbă pe la ţară. Ai mai multe şanse să te lase să treci  un taximetrist, care în mod normal mai bine şi-ar da un rinichi decât să lase pe cineva în faţa lui, care este atins de un sentiment de grandoare, decât de o femeie.

Dacă însă se te afli tu într-un bolid de lux, şi ea nu, atunci mai bine începi să te rogi la Sfântul Ambreiaj şi Arhanghelul Frână, altfel n-ai nicio şansă să treci, că doar n-o să lase unul ca tine care exfoliază rezervele naturale ale planetei să-i stea în faţă!

O altă caracteristică a femeii este că de cum se urcă în maşină se conectează mai ceva ca-n avatar cu volanul, mai precis lipeşte bine palma dreaptă de claxon şi nu o dezlipeşte până nu ajunge la destinaţie, ba chiar şi acolo înainte să opreascxă motorul mai bagă un claxon, să ştie subalternii că a ajuns la muncă şi să inchidă feisbucul :). Uitaţi-vă dimineaţa în intersecţii şi veţi vedea că singurii şoferi care claxoneză sunt femeile, indiferent dacă situaşia necesită sau nu un semnal sonor. Bărbaţii înjură 😛

Dar şi femeia dacă o superi înjură şi are grijă ca atunci când trece pe lângă tine să se oprească pentru a-ţi arăta că te înjură (de obicei îşi bagă ceva, da nu ştiu ce, că la şcoală am învăşat că n-are ce) şi să te să admonesteze cu degetul mai ceva ca profa de germană.

Există şi femei care conduc precum bărbaţii 😛

Plângerile pentru comportamentul soferiţelor în trafic le puteţi trimite la adresa de email: yahoo@chucknorris.com

Sursa foto: ncamag.com

Lasă un răspuns