VIAŢA DE MAMĂ

Un Adevar Cutremurător Pentru Mamele de Băieţi

Citesc mult pe net, recunosc, şi de multe ori bloguri pentru propria distracţie, insipraţie şi evident ultimele trenduri în materie de crescut puradei. Pe toate aceste bloguri există sfaturi pentru diversele etape ale evoluţiei copilului: cum să-i bagi ţaţa în gură, cum să-i scoţi ţaţa din gură, cum să-i aşezi pampersul, în ce unghi să aşezi linguriţa cînd începi diversificarea pentru un success garantat şi multe altele menite să crească vânzările de compasuri (căci totul are success doar în unghiul exact).

pee-boy

Am văzut că anumite sfaturi lipsesc, poate din pudoare, poate din delicateţe şi m-am gândit să mă aventurez eu în acest univers ascuns şi tenebros al mersului la WC,şi să spun ce am învăţat eu din cărţi, că nu-mi imaginez că doar al meu face….stai cum zic mamele moderne? A da, 1 şi 2!!! Eu ştiu că atunci când mă scap pe mine fac treişpe – paişpe de emoţie, dar mă rog sunt blondă şi necultivată.

Deci mame de băieţi luaţi aminte. Trecerea de la pampers la toaletă este scopul vostru din momentul în care aţi aflat că sunteţi gravide şi trebuie periodic să-i explicaţi fiinţei ce creşte in interiorul vostru că el vine într-o familie aleasă, deci nu se cade să facă în pampers ca toţi fraierii cartierului. Trecerea asta la oliţă este initial un moment de triumf al mamei (doar măsura calităţilor intelectuale ale copilului este în oliţă) şi al bugetului familiei care se simte uşurat. Apoi vine prima vizită la toaletă când sunteţi în oraş!!! Şoc şi groază.

Aici vreu eu să vă ajut cu un sfat. Totul e simplu dacă ciuliţi urechile şi urmaţi întocmai instrucţiunile. Sunt câţiva paşi simpli. Cel mai important este să luaţi compasul cu voi când plecaţi în oraş. Dacă l-aţi uitat cumva acasă, mersul la WC e pe riscul vostru.

Prin urmare:

  • mergeţi la toaletă
  • ridicaţi colacul
  • pregătiţi compasul şi daţi jos pantlonii şi chiloţii copilului (neapărat nu uitaţi de chiloţi)

Acum urmeză momentul de concentrare în care aveţi nevoie de toate abilităţile voastre:

  • urcaţi copilul cu picioarele pe toaletă
  • puneţi-l să se aplece spre voi până face un unghi perfect de 90 de grade

Atenţie!! Nu 89, nu 91 că nu ne batem joc! După ce a format copilul acest unghi împingeţi cu delicateţe cuculeţul/cocoşelul/ socoteala/puţica sau orice nume aţi dat organului, mult spre spate până formează o linie paralelă cu partea superioară a corpului. În acest moment aţi reuşit şi copilul se poate elibera de duhurile urinare sau după caz fecaliere. Orice calcul eronat al unghiului va rezulta în stropirea bombeurilor proprii şi a călcâielor kinderului.

Prin urmare un alt sfat: până ajungeti să stăpâniţi această tehnică în mod corect, lăsaţi acasă pantofii ăia de designer!

Vă urez cât mai mulţi pantofi uscaţi 😛

Photo credit:pinterest.com

Lasă un răspuns