VIAŢA DE ZI CU ZI

Când Ai Ghinion La Bara Stângă

Este o zicală care spune că fulgerul nu lovește de două ori în același loc. Este o minciună și am dovada!

Acum un an am luat mașină nouă, adică i-am rupt eu țipla, deci nouă – nouă. Cam la 2 săptamâni mergînd relaxată prin oraș, poc o tanti cu numere de germania imi face buba la bara stânga spate.

car_3

Nu ne înțelegem amiabil, căci domnița alege fuga rușinoasă, dar zic nu-i bai ca e buba mică si avem asigurare. Trece anul și intr-o intersecție cu bucluc, un domn de la Maramu’ poc îmi face buba la mașină….exact în acelși loc cu domnița germană, de nici nu știam exact de la cine e beleaua. Nu ne înțelegem amiabil și ajung la Politia româna după 24 de ore și 5 min, șiii……dovedind astfel că sunt un infractor deosebit de periculos, care nu și-a declarat accidentul la timp, deși nu eram vinovată și nici nu puteam să spun dacă am sau nu avarie, îmi suspendă carnetul 30 de zile. Adică și f… și b… și cu carnetu’ luat. Buun, urmează să ne bălăcărim cu Poliția Română.

Ieri, după o zi de fecale la birou, în care descopăr că oamenii au luat-o razna rău de tot și educația și respectul față de om au cam dispărut din peisaj, mă îndreptam liniștită către casă, când un mic băiețaș arab (nu știu cum atrag eu naționalitățile străine în accidente), scapă piciorușul de pe ambreiaj și intră în plin avânt în mașina mea deja greu încercată. Se aud niște zgomote apocaliptice și m-am dat jos din mașină convină că voi vedea un dezastru. Când colo, ce să vezi? mașina mea avea o singură lovitură……ați ghicit, la bara din stânga unde au mai cotizat domnița germană și micuțul maramu’.

Cinstit vă spun că am râs cu lacrimi căci din nou nu sunt prea sigură cât din avarie e nouă și cît era existentă! Cât ghinion să ai la bara din stânga?  Adică maşina este destul de mare, ar mai fi şi alte locuri în care poate fi lovită, să nu ne limităm la bara din spate. Cât să reziste şi ea săraca? Eu cred că ori chem preotul să-i dea cu busuioc sfințit pe bară ori cer să merg fără bara stângă că are ghinion.

Photo credit: volkswagen.co.uk

 

Lasă un răspuns