GÂNDURI BLONDE

Lectii De Fericire

Sa-i dea Dzeu sanatate Dlui Zuckerberg ca buna idee a avut cu Facebook. Pai cum mai aveam noi acces la atatea lectii de fericire livrate zilnic si invataminte demne de transmis din generatie in generatie? Si toate, ati ghicit, legate de fericirea in cuplu

lectii-de-fericire

In era print-ului, invataminte iti dadea Cosmopolitan, o revista care te invata cum sa faci sex si cum sa te machezi ca sa arati bine cand faci sex.  Eii, acum in era digitala, totul s-a schimbat, viata e complexa si are multe aspecte, e plin de  articole si de  seminarii despre fericire.

Buun, toate aceste articole, seminarii, etc trag concluzia cum ca barbatul este un PORC lipsit de sensibilitate siiii….nuuuu,  ea nu este o proasta cum stim noi vorba din strabuni. Ea a evoluat, este o minunata, o distinsa si un trandafir gingas pe care el, maimuta neeevoluta nu il vede – adica dai porcului portocale. Daca nu iti aduce flori in fiecare zi e un porc! Daca nu te suna de 14 ori pe zi si taman in mijlocul sedintei nu-ti spune „iubi bubi mic te iubesc” e de doua ori porc. Daca nu gateste, este insensibil si te trateaza ca pe o gospodina deci, este un porc. Daca nu are grija de copii, ati ghicit e un porc. Daca nu te invaluie in flori, bomboane si cadouri, e un mareeee porc. Daca nu plange sincer alaturi de tine in ziua cand ti s-a dus un fir la ciorap si nu intelege drama profunda care va cutremura lumea pentru ca tie ti s-a rupt o unghiuta proaspat lacuita…..atunci este un porc insensibil (doar o inima de piatra poate sa nu inteleaga drama unei unghiute). Daca fereasca sfantul vrea sa faceti sex….te trateaza ca pe un obiect sexual si…este seful porcilor. Daca nu se duce la sala si nu se ingrijeste, normal ca e un porc.

Daca esti independenta, adica prefect capabila sa nimeresti ghena de gunoi si usa de la lift  – esti cooomplet nefericita si el este un porc. Daca ai reusit sa-ti iei o slujba si sa dai drumul la aragaz fara sa arunci blocul in aer, atunci imi pare rau sa-ti spun dar ai pierdut orice sansa la fericire. Pentru ca daca esti puternica el…e un porc lipsit de emotii si tu esti doar o victima a neputintei lui.

Si toate astea pentru ca, fara sensibilitate viata e pustiu!!! Barbatul adevarat e ala care stie ca emotiile nu sunt snackuri ptr fotbal!!! El stie sa traiasca emotii, nu e d-ala superficial care vrea sex si mancare, ci te atinge la corazon mai ceva ca telenovelele spaniole. Iti disloca un anevrism doar cu privirea, nu omoara nici un gandac de bucatarie ca o fi si ala copilu cuiva dar,….la nevoie il scoate pe Rambo din el si se ia la tranta cu ursul!

Prin urmare fericirea femeii depinde strict de porcusorul de langa ea (vorba aceea, de Boboteaza, fetele pun sorici sub perna ca sa viseze porcul cu care se vor marita). Ecuatia si implicatiile ei devin din ce in ce mai complicate pe masura ce citesti mai multe articole caci femeia este un model de evolutie care nu poate vreodata gresi cu ceva in cuplu.

Si astfel relatia ideala devine un standard general valabil, de la care orice deraiere te arunca in depresie. Pentru ca, tu chiar daca esti perfect fericita si multumita cu porcul din ograda, vin prietenele cititoare de retete de succes si-ti spun cum ar trebui sa fie. Nu ma intelegeti gresit, nu militez pentru drepturile porcilor. Vreau sa primesc flori fara motiv, cadourile sa nu fie doar o obligatie de ziua mea si de Craciun,  „mami” sa-i zica doar ma-si chiar daca avem copii cat pentru o echipa de fotbal, sa nu uite de ziua cand l-a palit norocul puternic si m-a cunoscut, sa nu creada ca ramane mut daca zice „te iubesc” si sa aiba si putina sensibilitate- asta nu inseamna sa plangem impreuna la Din Dragoste, Bre!.  Eu cred ca fiecare cuplu isi are secretul lui si formula lui pentru fericire.

But, who am I to judge? 🙂

 

Lasă un răspuns