GÂNDURI BLONDE

Pentru Tango Este Nevoie de Doi

„Am nevoie de cineva, dar nu am nevoie de oricine. As putea sa te iubesc intr-o clipa, insa nu o voi face pentru ca mi-a luat o viata intreaga sa te invat, iar acum, doar uitandu-ma in ochii tai, stiu ca nu merita sacrificiul. Culmea este ca nu este nevoie sa faci nimic ca sa fii in visele mele.

Ah, ba da. Trebuie sa recunosc. Faci ceva: ma ignori.

tango-2

 

Traiesc momente cand imi este atat de dor de tine incat imi vine sa te scot din vise, doar pentru a ……te putea imbratisa..

Trebuie totusi sa iti multumesc pentru ca abia acum am inteles: pentru a trai am nevoie de batai de inima. Si mai am nevoie doar de cei care la randul lor au nevoie de mine.

Apropo. Am descoperit ca pot fi o dansatoare de step la fel de buna ca si atunci cand iti eram partenera de tango.

Diferenta este ca acum stiu sa imi coordonez mult mai bine pasii si imi antrenez inima pentru a ma sprijini cand voi decide sa te scot din visele mele pentru a …..te ignora”.

Textul acesta nu imi apartine, ci apartine unui om drag din viata mea. Un om care scrie atat de frumos si atat de curajos ceea ce uneori simt, incat ma intreb daca nu cumva locuieste in sufletul meu. Eu doar am luat permisiunea sa mai scot din cand in cand la lumina zilei cate ceva din scrieri. Sper ca intr-o zi sa arate tuturor cat de frumos scrie despre suflete si nu numai :*

 

Photocredit: youtube.com

Lasă un răspuns