VIAŢA DE MAMĂ

Cum am ratat photoshootingul la naștere

Mi-au zis niște prietene că dacă vreodată îmi fac blog să încep cu Facerea. Păi cum să nu asculți dorința publicului? 🙂 🙂 🙂

Prin urmare era intr-o duminică din mai pe la ora circa și ceva când……push, push push și gata kinderul și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea mea 🙂 Nu facerea merită documentată ci pregătirea ei.graphic-design

Toată sarcina am fost trecută în catastife drept „primipară vârstnică” …jargon medical, așa că să nu credeți decât partea cu primipară. Și cum Dzeu are un simț exagerat al umorului, în timp ce eram însărcinată făceam marketing la inel contraceptiv. N-are rost să vă povestesc de glumele de genul: cine a învins inelul? , ar trebui să te dea ăștia afară ptr reclamă negativă, spune și tu că ai folosit contracepție de la competiție :). Cert este că eram ața cam prin luna a șaptea și mă duc la un eveniment cu vreo 15 ginecologi (orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare), eveniment unde toți încep să mă întrebe când nasc, unde nasc etc, plecând clar de la presupunerea că fac cezariană …… programată.

Și iaca cum mă împinge ăla micu cu cornițe și codiță să zic cum că aș vrea naștere naturală. Păi să te ții ce a fost la gura lor (urma să nasc cu un coleg de-al lor care nu era de față așa că l-au beștelit și pe ăla ptr lipsă de profesionalism)….. sunt neevoluată, sunt prea bătrână (răutăți) să nasc natural, n-o să mă refac ușor, nu o să mai pot face copii, nu o să mai fac sex (de parcă îi mai arde cuiva de sex după) , etc, mă ia rușinea să scriu tot. Când văd ei că eu fată simplă de la țară insist să nu fac cezariană o iau pe latura estetică și încep să-mi bage poze din telefon cu diverse doamne care mai de care mai aranjate în momentul facerii, de ziceai că ești la fashion TV (dacă îmi aduc bine aminte cred că aveau și tocuri). Și dăi și explică-mi cum voi naște proaspat coafată și aranajată, că dacă insist puțin nici nu-mi șterg rujul de pe buze chair dacă mă intubează. Păi zic, stați, la naștere e cu televiziune, cu care de filmare, cu photo, se dă live pe undeva?  De ce nu mi-a zis și mie cineva de la început? Nuuu, dar uite așa să ai și tu o amintire frumoasă de la naștere.

Aaaa…aminitirea frumoasă nu e kinderul? Ba da, dar ăla e pe viață, nu trebuie să-l privești din prima clipă, important e să dai bine în selfie și în pozele din salon cu branula la mânî, să moară Facebookul de invidie. Confuză din cale afară zic să pun o întrebare lămuritoare:  Buun, deci dacă fac cezariană îmi cresc sânii și buzele ca la Bianca Drăgușanu? Nuuu? Atunci, zic pas.

Și uite așa am ratat photoshootingul la naștere!

Photo credit: graphic-design.com

Un gând despre „Cum am ratat photoshootingul la naștere

Lasă un răspuns