CE ÎMI PLACE

Yoomi – inovatia biberoanelor

Pentru ca ne-a placut, pentru ca ni s-a parut trendy, pentru ca ni s-a parut revolutionar, pentru ca face viata de mamica mult mai usoara…povestim despre el

Dupa ce ne-am “jucat” putin cu el si am cerut si parearea altor mamici l-am considerat in categoria trendy kid, trendy momJ

yoomi guide

Una dintre cele mai mari intrebari pe care le au parintii atunci cand trec de la alaptarea la san la cea articificala este legata de temperatura laptelui. Copiii care sunt alaptati exclusiv la san sunt obisnuiti cu laptele la “temperatura corpului” si este destul de dificil sa replcii temperatura corpului, mai ales atunci cand calatoresti. Un sistem unic de hranire adreseaza cu elegenata aceasta problema –SISTEMUL YOOMI

Sistemul de hranire Yoomi are un biberon care se incalzeste singur. Da, ati citit bine, biberonul vine “echipat” cu un sistem de incalzire atasta in capatul superior al biberonului si incalzeste laptele la temperature perfecta.

Iata cum functioneaza:

1)  incarcati incalzitorul.  Este foarte simplu, incarci sistemul de incalzire in cuptorul cu microunde inainte de utilizare. Stii ca este incarcat daca atunci cand il agiti auzi un scartiait 🙂

2) Odata incarcat puneti incalzitorul in biberon (in tetina). Cand sunteti gata sa-l utilizati, apasati butonul rosu si apa va fi incalzita in 60 sec.

3) Adaugati laptele (pastrati incalzitorul in locul lui) asa cum ati face intr-un biberon obisnuit. Laptele, va trece pe langa sistemul de incalzire si va fi incalzit la o temoeratura sigura, similara cu temperature laptelui matern.

 

Stiu ca apare natural intrebarea – cum pot fi sigura ca laptele nu este prea fierbinte? Yoomi spune – nu J. Sistemul de hranirea a fost creat in asa fel incat sa nu se supraincalzeasca atunci cand este folosit corect.

O alta grija care apare firesc – “scurgerile” accidentale din continutul incalzitorului in lapte. Elementele incalzitorului sunt de calitate alimentara sigura, solutie de sodiu, dar pentru si mai multa siguranta Yoomi a adaugat colorant alimentar de tip albastru astfel incat in cazul unui accident sa fie usor de sesizat.  Un strat suplimentar de protectie este adaugarea unui agent cu gust amar in solutie astfel incat in cazul putin probabil in care chiar ajunge in lapte si culoarea albastra a fluidului scapa ochiului adormit al mamicii sa fie refuzat de bebelus.

Per total cred ca Yoomi are multe avantaje – este o solutie perfecta pentru bebelusii care beau doar lapte cald. Nu poti sa te bazezi tot timpul ca vei avea apa calda la dispozitie mai ales atunci cand calatoresti. Cu toate acestea ca sa fim corecti exista si cateva minusuri pe care le-am gasit sitemului:

– biberonul devine destul de greu atunci cand are atasat sistemul de incalzire. Este totusi de asteptat atunci cand vrei un produs 2 in 1.

– activarea sistemuli de incalzire nu este foarte usoara. Trebuie sa apesi cu forta pe butonul portocaliu ca sa functioneze

– un alt minus este pregatirea in avans pe care o necesita sistemul. Incarcarea incalzitorului necesita 75 min de racire inainte de a putea fi folosit. Daca te grabesti, poti sa-l pui in apa rece ptr 20 min.

– pretul. Depaseste costul mediu al unui biberon, sau al oricarui biberon; in plus trebuie sa cumperi sistemul de incalzire. Este adevarat ca daca iti iei biberoane obisnuite si un incalzitor de biberoane pe care-l poti folosi si la bricheta masinii ajungi cam tot acolo dar cu mai multa bataie de cap.

Una peste alta, noua ne-a placut si ni s-a parut o optiune buna  pentru parintii care calatoresc cu bebelusi carora le place laptele la “temperatura mamei” J. Din punct de vedere functional yoomi ni s-a parut ingenious si cu siguranta merita luat in considerare atunci cand va echipati cu biberoane pentru bebelusi.

Daca vreti sa aflatii mau multe click aici

Lasă un răspuns